Ting i dametasken som ingen taler om

Kvinders dametasker indeholder meget – alt fra make-up, spejle og lommetørklæder til mobiler og pung. Det er dog nok de færreste, der regner med at nogen kvinder medbringer en ting i dametasken, som ingen taler om. For mange kvinder er det nemlig blevet en rigtig fræk hemmelighed, at de medbringer sexlegetøj på offentlige steder.

Den trådløse vibrator

We Vibe 4 er bare en trådløs par vibrator på markedet blandt mange. Alligevel har den gjort sig meget positivt bemærket siden den vandt en EROTIXXX Award i 2011.

We Vibe 4 er designet til par og kvinden kan derfor bruge den under sex, så begge partner kan nyde godt af vibrationerne, imens manden trænger op i hende. We Vibe 4 har seks vibrationsprogrammer, der hver især har ti forskellige intensitetsniveauer. Den kan desuden også sættes til at variere vibrationerne og intensiteten, så man ikke kan forudse, hvad der kommer. Vibratoen er ergonomisk indrettet, hvilket vil sige, at den ikke er til gene for kvinden, når hun har den oppe i sig – tvært imod er den faktisk direkte behagelig.

Samtidig er We Vibe 4 meget lydløs, og det giver frække muligheder, for de eventyrlystne par.

Gør restaurantbesøget til en fræk oplevelse

For de eventyrlystne par er det muligt at sætte lidt kulør på sexlivet ved at medbringe We Vibe 4 i tasken, når man for eksempel tager på restaurant. Under middagen kan kvinden gå ud på toilettet og placere vibratoren, hvilket betyder, at det under middagen er muligt for fyren at justere vibratoren. Det vil selvfølgeligt være en udfordring for kvinden at forblive stille, imens hun spiser, men netop dette er en del af tiltrækningen. Der er et frækt fareelement, for man der er naturligvis ingen andre, som skal vide, at man har gang i et forspil til sex, og samtidig giver den manden i forholdet en del kontrol, fordi han styrer kvindens nydelse og udfordrer hende, når hun bliver fristet til at give lyd fra sig på grund af nydelse.

Det er med andre ord en lille, uartig hemmelighed som man kan dele som par – både i selve restauranten, og når man tager hjemmefra med en ting i dametasken, som ingen taler om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *