De korte

De korte kjoler er oftest dem man synes der er de frækkeste, det skyldes selvfølgelig de at der bliver vist en masse lår og ben i korte kjoler. Hvis man gerne vil krydre sine korte kjoler og på den måde gøre det hele lidt mere sexet, så skal man bruge sorte leggins inden under. Det er også et godt tip hvis man ikke har fået barberet benene, eller måske har lidt for meget appelsinhud til at man synes man kan være bekendt at vise det frem.

Korte kjoler er for alle, ung som gammel så skal man ikke være bleg for at trække i en kort sag. Dog er der forskellige normer for hvor kort den kan være. Hos de helt unge i dag er der nærmeste ikke nogen grænser for hvor korte kjoler kan være, det er ikke kun lår der bliver vist, men også ind i mellem baller.

For den ældre generation er en kort kjole måske en der går til lige under knæene.

Jeg faldet forleden dag over et site om dejlige korte kjoler, og tænkte at jeg lige ville opdatere siden her, i stedet for at gentage de mange dejlige kjoler som de viser på den anden hjemmeside, så får du i stedet for bare deres link her. Hvis du finder andre fede sites med kjoler, så er du mere end velkommen til at skrive til mig. Husk at de helst skal være lidt frække.

Et lille sidespring, men som alligevel høre med, er når man skal gå i de frække korte sager, så er det et must at man har et par gode strømper på, her tænker jeg selvfølgelig ikke på almindelig strømer men strømpebukser. Et billigt og godt sted at lede efter den slags er hos http://www.netstrømpen.dk/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *