Guideline: Vælg den rigtige kjole til firmafesten

Skal du til firmafest og har svært ved at beslutte, hvilken kjole du skal vælge? Om den er for fræk og udfordrende? Der er ingen klare regler for, hvornår en kjole er for fræk og dermed et no-go, og hvornår den er kun en smule fræk og dermed go, da det også tit handler om, hvilken virksomhed man arbejder for, og hvordan kulturen er i netop den virksomhed. Her er dog en lille guideline med 5 tips, der er en god idé at have in mente, når du skal til firmafest og gerne vil have en fræk kjole på, der ikke er upassende.

 

5 tips til at finde frem til den frække kjole, der ikke er upassende

Bare fordi du skal til firmafest, betyder det ikke, du skal smide tankerne om den der flotte og lidt frække kjole væk og i stedet pakke dig helt ind i tæppe med mormortrusser indenunder. Det er dog vigtigt at være opmærksom på de signaler, man sender til sin chef og sine kollegaer, hvis man trækker i en alt for fræk kjole. Undgå derfor at kjolen bliver for upassende ved at følge nedenstående 5 tips:

 

  • Nedringet, tætsiddende og lårkort på samme tid er et no-go – det er for udfordrende og er dermed upassende til en firmafest
  • Hvis du vælger en kjole, der er længere bagtil end foran, er den fin med et par leggins og bestemt ikke udfordrende
  • En figursyet kjole med folder foran kan være fræk samtidig med at den bestemt ikke er upassende – og derudover er den helt fantastisk at have på, hvis man skal have god mad og ikke vil suge maven ind hele aftenen!
  • Hvis du vælger en kortere kjole, kan du desuden vælge en kjole med ærmer, eller at have et smykke om halsen, således at fokus fjernes fra dine bare ben
  • En tætsiddende og lang kjole kan være rigtig flot, uden at den er upassende til en firmafest

 

Der er altså flere forskellige muligheder, når du skal vælge kjole til den næste firmafest. Tilbage er blot at sige god kjolejagt og god fest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *