3 muligheder til fest, når du ikke har lyst til at have kjole på

Selvom man elsker at have kjole på, er der bare nogle dage, hvor man ikke lige føler for det. Det kan være, det er en bestemt anledning, hvor man bare ikke føler sig tilpas i kjole. Ofte kan det være svært at tænke ud af boksen og finde på noget andet at have på end en kjole, men der er masser af muligheder for festligt tøj, som ikke ender i en kjole. Faktisk er det ret nemt at sammensætte et flot outfit bare ud fra det, man allerede har i skabet.

Skinny jeans og en top

Sorte skinny jeans er en sand klassiker og ikke uden grund. Så snart man har fundet nogle flotte jeans, der sidder godt, så kan man sagtens slippe afsted med at tage til fest i dem. Man skal bare sammensætte bukserne med en flot top og måske et par smykker, og man er ”good to go”. Hvis man vil sætte prikken over i’et, kan man tilsætte et par sorte hæle.

En sort blazer er også noget langt de fleste har til at hænge i skabet. En blazer er et nemt stykke tøj at tilsætte sig outfit for at hæve outfittet til det næste niveau. En sort blazer kan både tilføjes til jeans eller en stram nederdel. Hvis man synes, det bliver for business-agtigt, kan man tilføje en lang halskæde og en pæn skuldertaske.

Et smart tracksuit

Den tredje mulighed er helt klart den mest behagelige. Tracksuits er blevet voldsomt populære de seneste par år, og de behøver ikke blot bruges til træning og hyggedage på sofaen. Tracksuits bliver lavet i skarpe designs, så man kan sagtens finde et smart tracksuit til festen. Det handler blot om at sammensætte tracksuitet med nogle flotte smykker og måske et par hæle, og så er man både festlig og komfortabel på samme tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *